Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-05-06@02:41:30 GMT

مردم در خصوص کلاهبرداری های از طریق پیام رسان ها باشند

تاریخ انتشار: ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۸۸۵۵۰۰

مردم در خصوص کلاهبرداری های از طریق پیام رسان ها باشند

سرهنگ ابراهیمی با اعلام هشدار های در خصوص روش کلاهبرداری از طریق تماس تلفنی و از طریق پیام رسان ها، گفت: برای دریافت جایزه نیاز به ارسال اطلاعات شماره حساب یا کارت بانکی به تماس گیرنده نیست.

به گزارش خبرگزاری شبستان از خرم آباد، رئیس پلیس فتا استان لرستان امروز در سخنانی اظهار داشت:  به شهروندان  درخصوص کلاهبردارانی که در پوشش برنامه های رسانه ملی و رادیو و به بهانه برنده شدن در قرعه کشی با شهروندان تماس می گیرند، هشدار داده می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

سرهنگ ابراهیمی افزود: برای دریافت جایزه نیاز به ارسال اطلاعات شماره حساب یا کارت بانکی به تماس گیرنده نیست.


وی ادامه داد: بارها و بارها پلیس فتا هشدار های لازم در خصوص روش کلاهبرداری از طریق تماس تلفنی را در قالب برنامه های مختلف اطلاع رسانی نموده است ولی متاسفانه دوباره شاهد کلاهبرداری از طریق روش فوق از شهروندان هستیم.


سرهنگ ابراهیمی ادامه داد: اخیرا افراد کلاهبردار با برقراری تماس از طریق پیام رسان ها بخصوص واتس آپ و با شماره های مجازی خود را کارشناس صدا و سیما مرکز معرفی می کنند و به بهانه اینکه شما از برندگان خوش حساب انتخاب گردیده اید، برنده مبلغ ۹۰ میلیون ریال هزینه سفر به عتبات عالیات شده اید که در صورت تمایل به انتخاب سفر یا واریز هزینه آن به حساب خود می باشید  و این جایزه در حضور وزیر فنآوری اطلاعات و رییس صدا و سیما قرار است به شما تحویل داده شود.


وی افزود: معمولا کلاهبرداران بعلت تسلط به فنون مهندسی اجتماعی با اخذ اطلاعات کارت های بانکی از قربانیان خود همزمان وارد درگاه پرداخت اینترنتی شده و با ارسال درخواست رمز پویا به بهانه تکمیل ثبت نام ، رمز ارسالی از طرف بانک را به شماره همراه قربانی دریافت و اقدام به خرید یا برداشت غیرمجاز از حساب آنان می نمایند .


این مقام مسئول به شهروندان هشدار داد: در صورت دریافت پیامک های مشکوک و تماس های تلفنی ، با مراجعه به سایت یا تماس تلفنی با روابط عمومی صدا و سیما از صحت برنامه مطلع شده و در دام اینگونه فریب ها و کلاهبرداری پیامکی و تماس های این چنینی قرار نگیرند.

 

وی اظهار کرد: در صورت مواجهه با آن از طریق سایت پلیس فتا به آدرسwww.cyberpolice.ir  اطلاع رسانی نماید و همواره  در حفظ رمز های عبور و اطلاعات مربوط به حساب های بانکی خود دقت کنید ، همچنین سعی کنید که رمز دوم ثابت خود را حذف و برای تمامی حساب های بانکی خود از رمز یکبار مصرف یا همان رمز پویا استفاده کنید و به هیچ عنوان آن را در اختیار شخص دیگر قرار ندهید .

 

پایان پیام/599

منبع: شبستان

کلیدواژه: کلاهبرداری پلیس فتا هشدار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۸۵۵۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اتصال شبکه بانکی به سامانه املاک و اسکان عملیاتی خواهد شد

آخرین آمار رسمی در مورد خانه‌های خالی مربوط به سر شماری نفوس و مسکن سال ۱۳۹۵ است که بر اساس این بررسی ۲.۵ میلیون خانه خالی شناسایی شده است.

خانه‌های خالی که شاخص آن در کشور ما  از دنیا بیشتر است و در این راستا نوروزی مدیر کل دفتر اقتصاد و مسکن وزارت و راه و شهرسازی در آبان سال گذشته گفته بود: شاخص خانه خالی در همه کشور‌های دنیا ۵ درصد است، این رقم برای ایران حدود ۱۰ درصد یعنی ۵ درصد بیشتر از میانگین دنیا و معادل حدود ۱.۲ میلیون خانه خالی است.

از سوی دیگر طبق گزارشات مرکز پژوهش‌های مجلس احتکار مسکن باعث سرمایه‌ای شدن خانه‌ها و رشد قیمت اجاره شده است؛ برای همین هم مجلس جهت شناسایی خانه‌های خالی مصوب کرد مردم اطلاعات خانه‌های خود را در سامانه املاک و اسکان ثبت کنند تا این سامانه مرجع اطلاعاتی سکونت افراد شود و در نهایت سامانه املاک و اسکان از فروردین سال ۱۴۰۰ راه اندازی شد.

در ادامه هم اقبال شاکری عضو کمیسیون عمران مجلس اعلام کرده بود: شناسایی خانه‌های خالی از طریق ثبت نام در سامانه املاک و اسکان، نقش بسیار موثری در بهبود وضعیت بازار مسکن دارد و باعث می‌شود که بخش عمده‌ای از مشکلات در حوزه مسکن به ویژه بازار اجاره کنترل شود.

او ادامه داد: دولت باید با همکاری تمامی دستگاه‌ها هرچه سریع‌تر این موضوع را پیگیری و دنبال کند تا از این طریق بتوانیم سوداگران و دلالان را حذف کنیم و از سوی دیگر عرضه این واحد‌ها به بازار مسکن، می‌تواند بخش زیادی از مشکلات مسکن را در کشور برطرف کند.

در نهایت دولت هم حمایت خود از این مصوبه را اعلام کرد و و بر این اساس تیر ۱۴۰۱ معاون اول رئیس جمهور در نامه‌ای به دستگاه‌ها ابلاغ کرد ارائه خدمات به افراد بدون کد یکتا سامانه املاک و اسکان ممنوع است.


بر اساس قانون ۱۵ دستگاه باید به سامانه املاک و اسکان متصل شوند که به جزء سازمان آموزش و پروش به تازگی بانک مرکزی هم خبر از اقدامات خود برای پیوستن شبکه بانکی به این سامانه داده است و در این راستا آمنه نادعلی‌زاده، مدیر اداره توسعه و تدوین مقررات نظام‌های پرداخت بانک مرکزی در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان گفت: بر اساس بند ۷ تبصره ۸ ماده ۱۶۹ مکرر قانون مالیات‌های مستقیم مصوب سال ۹۹ افراد باید محل سکونت خود را به سامانه املاک و اسکان اظهار کنند بر این اساس این سامانه امکانی را فراهم کرده که عموم مردم می‌توانند با مراجعه به سایت اطلاعات سکونت خود را ارائه کنند.

این مقام مسئول در ادامه بیان کرد: در همین قانون قید شده که اگر فردی محل سکونت خود را اعلام نکرد از دریافت برخی خدمات از جمله خدمات بانکی محروم شود یعنی اگر بناست خدمت بانکی ارائه دهیم بایستی محل سکونت و اظهار محل سکونت فرد در سامانه املاک و اسکان را مد نظر قرار دهیم.

بزودی صدور دسته چک منوط به ثبت اطلاعات در سامانه املاک و اسکان خواهد شد

نادعلی‌زاده افزود: در بانک مرکزی بناست به شکل پایلوت در خصوص دست چک این موضوع بررسی لحاظ شود یعنی هنگامی که مشتری مراجعه و می‌خواهد دست چک دریافت کند اطلاعات آن در سامانه املاک و اسکان بررسی که خود اظهار کرده است یا خیر؟ حالا با نظر داشت این موضوع دست چک به فرد اعطا خواهد شد این طرحی است که به شکل پایلوت پیگیری می‌شود و در گام‌های بعدی هم می‌تواند سایر خدمات بانکی از جمله افتتاح حساب هم محدودتر شود.

او در نهایت می‌گوید: اجرای این طرح خیلی زمان دوری نخواهد بود باید از لحاظ زیرساختی یکسری اقدامات فنی صورت گیرد و این اقدامات فنی تکمیل شود تا بتوانیم کار را اجرایی کنیم در وحله نخست سیستم بانکی باید بتواند با سامانه املاک و اسکان ارتباط بگیرد که ما زیرساخت‌های مربوطه را آماده کردیم و منتظر هستیم اطلاعات به ما تحویل داده شود تا گام اجرایی برداشته شود ولی در نهایت در برنامه‌های بانک مرکزی است که این موضوع در فصل بهار اجرایی شود.

در همین راستا مهران محرمیان معاون فناوری‌های نوین بانک مرکزی هم به رسانه ملی گفت: بزودی برای ثبت کارت‌های بانکی در شاپرک نیز هشداری مبنی بر لزوم ثبت اطلاعات سکونتی در سامانه املاک و اسکان ارائه می‌شود.

۱۷ دی ماه سال گذشته بود که هادی عباسی معاون مسکن و ساختمان وزیر راه وشهرسازی اعلام کرد: مطالعات طرح جامع در خصوص مسکن انجام شده است که طبق ارزیابی‌های صورت گرفته ۶ میلیون خانواده مستاجر در کشور داریم و تا ۱۰ سال آینده ۱۲ میلیون زوج جوان در کشور وجود دارد که نیازمند مسکن هستند و ممکن است همین امر تعداد مستاجران در کشور را هم افزایش دهد.

 به گفته مسئولان، شناسایی خانه‌های خالی با کمک دستگاه‌ها اقدامی است که می‌تواند در مدیریت بازار اجاره مسکن موثر واقع شود بنابر این باید تمام دستگاه‌ها در این مسیر گام بردارند و در نهایت باید منتظر ماند و دید اتصال شبکه بانکی به سامانه املاک و اسکان به‌عنوان یکی از دستگاه‌هایی که قانون آن را موظف کرده به سامانه متصل شود سرانجام عملیاتی خواهد شد؟ باشگاه خبرنگاران جوان پیگیر این موضوع خواهد بود.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی بانک و بیمه

دیگر خبرها

  • تماس تلفنی وزیر دفاع آمریکا با وزیر جنگ اسرائیل
  • اتصال شبکه بانکی به سامانه املاک و اسکان عملیاتی خواهد شد
  • هشدار پلیس فتای سمنان درباره فروشنده های دوره گرد
  • سقف روزانه تراکنش‌های بانکی چقدر است؟
  • نسل جدید تلفن‌های ثابت ویژه کسب و کارها
  • هر فردی می‌تواند حساب بانکی خود را وقف کند
  • وب‌سایت‌هایی که برای هک اکانت تلگرام استفاده می‌شوند
  • تماس تلفنی پوتین و امامعلی رحمان
  • افزایش ارسال لینک‌های آلوده
  • کلاهبرداران در کمین سرقت اطلاعات شخصی و بانکی افراد